En dan, op een kwade dag, meldt het bedrijf waar je vele jaren met trots en plezier voor gewerkt hebt, dat ze het met onmiddellijke ingang zonder je gaan proberen.

De rechtsbijstandverzekering biedt een onervaren junior met aantoonbaar onverstandige en onjuiste adviezen en je wilt niet een maandenlang gevecht via rechtszaken en advocaten aan.
In die situatie trof ik Herman. Hij begreep exact waar de crux zat, nam de gesprekken met mijn werkgever van me over, wist de discussie uit de inhoud te houden zodat ik niet verder beschadigd werd,
had de persoonlijke aandacht voor mij als persoon waar ik wel even behoefte aan had en regelde, samen met een snelle en uitstekende ontslagvergoeding. ook een buitengewoon waardevol 
begeleidingstraject door een coach als onderdeel van de regeling. Ik zou er niet eens aan gedacht hebben.

In vier weken “uit en thuis”, overeenkomst getekend en wel. De coaching daarna hielp enorm om rust en zelfvertrouwen te hervinden en ik kon al snel weer met alle positieve energie op zoek naar nieuw werk.
En dat is gelukt. Snel gelukt, maar ook met de overtuiging dat ik hier beter van ben geworden. 

Wat Herman in mijn ogen uniek heeft gemaakt in dit traject, is dat hij aan de ene kant bij de betrokken mensen van mijn werkgever (HR en management) heel snel het vertrouwen gewonnen heeft om de zaak snel te sluiten en er aan de andere kant ook in geslaagd is om alle negatieve gevoelens, die natuurlijk bij zo’n traject naar boven komen, te herkennen en te benoemen om gelijk daarna te helpen om ze een plekje te geven.
Zo kon ik snel weer verder, persoonlijk gegroeid (en een appeltje voor de dorst op de bank).

Om privacy redenen is naam niet vermeld, op verzoek is contact wel mogelijk.